Διεύθυνση Κέντρου

Ιδιωτικό Πολυιατρείο ΩΡΛ
Κεντρο Ωτορινολαρυγγολογιας Χειρουργικης Κεφαλης και Τραχηλου Χειρουργικης Βασης Κρανιου.


Λ. Κηφισίας 125-127, Αμπελόκηποι
τηλ.: 210 61 05 603 - 4, fax: 210 61 05 603

e-mail: info@orlcenter.gr

Παράρτημα Κύπρου
25ης Μαρτίου 27,
2408, Έγκωμη Λευκωσία
Τηλ.: 00357 99212214
00357 22776757

EL |  EN |  DE
Ωτολογία

Η Ωτολογία περιλαμβάνει τον έλεγχο και την αποκατάσταση της ακοής σε όλες τις ηλικίες και με όλα τα μέσα (π.χ. μικροχειρουργική, ακουστικά βαρηκοϊας, κοχλιακά εμφυτεύματα) καθώς και τον έλεγχο και τη θεραπεία όλων των παθήσεων του αφτιού και του ακουστικού νεύρου (π.χ. χρόνια ωτίτιδα, ωτοσκλήρυνση, λαβυρινθικός ίλλιγος, ακουστικό νευρίνωμα και άλλοι όγκοι του κροταφικού οστού).

Ρινολογία

Η Ρινολογία περιλαμβάνει τον έλεγχο και τη θεραπεία των παθήσεων της μύτης και των παραρρινίων κόλπων (και όχι μόνο της ιγμορίτιδας), του ροχαλητού και της υπνικής άπνοιας αλλά και όγκων της πρόσθιας βάσης του κρανίου

Λαρυγγολογία

Η Λαρυγγολογία περιλαμβάνει τον έλεγχο και τη θεραπεία των παθήσεων του φάρυγγα και του λάρυγγα, από απλούς πολύποδες μέχρι κακοήθεις όγκους, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή διατήρηση ή αποκατάσταση της λειτουργικότητας (κατάποση, φώνηση).

Χειρουργική Κεφαλής & Τραχήλου

Η Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου περιλαμβάνει όλες τις παθήσεις του τράχηλου (της παρωτίδας και των λοιπών σιελογόνων αδένων, κυστικών και συμπαγών όγκων, ανωμαλιών της τραχείας κλπ).

Χειρουργική Βάσης Κρανίου

Η Χειρουργική της Βάσης Κρανίου περιλαμβάνει πολύπλοκες προσεγγίσεις σε προβλήματα στο κέντρο του κρανίου, όπου διασταυρώνονται ζωτικές νευρικές και αγγειακές οδοί. Για όλα αυτά απαιτείται ειδικός και πανάκριβος τεχνολογικός εξοπλισμός αλλά το κυριότερο εξειδικευμένο προσωπικό πολλών ειδικοτήτων, που διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία.