Νέα/Ανακοινώσεις


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ 2021
Περισσότερα


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ 2020
Περισσότερα

Παράρτημα Κύπρου
25ης Μαρτίου 27,
2408, Έγκωμη Λευκωσία
Τηλ.: 00357 99212214
00357 22776757

EL |  EN |  DE
Νικόλαος Μαραγκός


Καθηγητής ΩΡΛ
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Βιογραφικό σημείωμα


Ο Στόχος μας

Τα τελευταία 15-20 χρόνια πραγματοποιήθηκαν μεγάλες αλλαγές στην ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας, που οφείλονται τόσο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και της πληροφορικής, όσο και στην χρήση νέων τρόπων θεραπείας. Έτσι βιώνουμε μια αλλαγή φιλοσοφίας από τις ριζικές επεμβάσεις του παρελθόντος, που έπρεπε να σώζουν ζωές χωρίς να υπολογίζουν λειτουργικές απώλειες, στις λειτουργικές μικροχειρουργικές τεχνικές, που σέβονται τους ιστούς, τα όργανα αλλά και τον ίδιο τον άρρωστο, σε μια συνήθως επιτυχημένη προσπάθεια είτε διατήρησης είτε αποκατάστασης καλής ποιότητας ζωής.

Η εφαρμογή αυτών των τεχνικών απαιτεί τόσο τεχνολογική υποδομή, που συνήθως κοστίζει, όσο και υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία στη χρήση της, που συνήθως αποκτάται μετά από πολυετή και καθημερινή μαθητεία σε μεγάλα Κέντρα αναφοράς.

Πιστεύοντας ότι ο ασθενής μας δικαιούται να απολαμβάνει τις καλύτερες δυνατές και πλέον σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες στη χώρα του δημιουργήσαμε το Κέντρο Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου και Χειρουργικής Βάσης Κρανίου. Κοινός μας στόχος είναι να υλοποιήσουμε αυτή την πίστη χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό ως προς το κόστος και το ωράριο. Η φιλοσοφία μας ήταν και είναι να κάνουμε το καλό καλύτερο και να μην ζηλεύουμε το καλύτερο, αλλά να το υιοθετούμε.

Παρά το δυσμενές εγχώριο περιβάλλον κυρίως ως προς το νομικό καθεστώς και τη νοοτροπία αθέμητου ανταγωνισμού, φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε την επιστημονική μας παρουσία διεθνώς και να εμπνεύσουμε τη φιλοσοφία μας αυτή στον επαγγελματικό και επιστημονικό μας περίγυρο.

Προσωπική μου φιλοδοξία είναι, το Κέντρο μας να παραμείνει ποιοτικά ταυτόσημο με τα λίγα Κέντρα αναφοράς ανά την Υφήλιο. Προσωπικό μου στοίχημα είναι να μη υπάρξει ασθενής, που να βρεί καλύτερες υπηρεσίες οπουδήποτε αλλού.